Zoho Books . ¿QUé significa si se bloquea por exceso de llamadas?

Zoho Books . ¿QUé significa si se bloquea por exceso de llamadas?

1. El missatge marca que s’han excedit les crides per minut.

Pot ser per dos motius:

a. Quan s’ha fet clic al mateix botó més de 30 vegades en un minut. Per raons de seguretat, estarà restringit a realitzar la mateixa activitat de nou durant 30 minuts. Pot continuar utilitzant Zoho Books després del temps de 30 minuts.

b. Límits de les APIS. L’ organització (llicència One) només es pot recuperar fins a 5000 crides a altres registres, com factures, factures i pàgines, de Zoho Books cada dia. El límit diari es comparteix entre tots els usuaris. Si el nombre acumulat de registres de dades sincronitzats entre les seves empreses vinculades supera el límit diari es poden posar en cua perquè s’inclogui en el límit del dia següent. Però també pot fallar. Pots comprobar la quantitat actual de crides a la API, a l’informe d’ús de les API a sección Activitat del mòdul Informes de Boo